Christopher Eccleston, PhD

Christopher Eccleston és catedràtic de Psicologia a la University of Bath, on dirigeix el Centre for Pain Research. També és Editor de la revista Pain, i coordinador del Palliative and Supportive Care Cochrane Review Group. Està particularment interessat en establir evidències per als tractaments pel dolor crònic. En Chris ha treballat al UK NHS, on va establir el Bath Pain Management Unit, un centre de referència per al tractament del dolor crònic, i en el qual va introduir el primer programa multidisciplinar intensiu residencial de teràpia cognitivoconductual per als adolescents amb dolor crònic.

El Centre for Pain Research es dedica a investigar sobre els tractaments basats en l’evidència, en el maneig del dolor crònic infantil (incloent el peper dels pares en el tractament), en els mecanismes atencionals de l’analgèsia, i en les solucions relacionades amb la telemedicina per al dolor crònic.

El Professor Eccleston ha publicat més de 200 articles científics en revistes peer reviewed, compta amb un índex H igual a 46. Actualment gestiona prop de 1,5 milions de lliures en projectes de recerca, i es dedica tant a la formació de nous científics com a la transferència de coneixements a nous usuaris, incloses les empreses, els responsables polítics, els metges en exercici i els científics.